Kortingen

Hoe kan ik besparen?

U ontvangt de Viventpas voor maar € 22,50 per jaar. Met deze pas kan uw hele gezin gebruik maken van de vele korting bij winkels en organisatie rondom ‘s-Hertogenbosch, het werkgebied van Vivent.

We verdelen deze in de volgende categorieën: welzijn en gezondheid, sport, in en om huis, erop uit en genieten, uiterlijke verzorging, ondersteuning en advisering. profiteer van ons aanbod!

Welzijn en gezondheid

Met de Viventpas ontvangt u bij diverse leveranciers op het gebied van welzijn en gezondheid mooie kortingen. Geniet ervan, want samen halen we het beste uit uw dag! Klik verder om de informatie per aanbieder te bekijken.

Sport

Bewegen is gezond, voel u fit! Iedereen heeft hierin zijn of haar eigen voorkeuren. Met de Viventpas ontvangt u leuke kortingen op diverse sportactiviteiten. Klik verder om de informatie per aanbieder te bekijken!

In en om huis

Merkt u ook dat u niet toekomt aan de klussen in en om uw huis? Of lukt het u zelf niet meer? Kijk dan bij onze kortingsmogelijkheden voor klussen in en om uw huis. Klik verder om de informatie per aanbieder te bekijken, want zij helpen u om ook thuis te kunnen blijven genieten.

car

Erop uit en genieten

Heerlijk genieten! Iedereen houdt ervan om op z’n tijd er eens op uit te gaan. Wij bieden u verschillende mogelijkheden met de Viventpas om met korting te gaan genieten! Klik verder om de informatie per aanbieder te bekijken.

Uiterlijke verzorging

Uw uiterlijke verzorging blijft altijd belangrijk. We laten u met de Viventpas hier heerlijk van genieten, want samen halen we het beste uit uw dag! Klik op de mogelijkheden om de kortingen en omschrijvingen te bekijken.

Ondersteuning en advisering

Wat is het fijn als er mensen u kunnen helpen met zaken die u niet liggen of niet goed meer lukken. Vivent vindt het belangrijk dat u dan de juiste informatie of ondersteuning krijgt, zodat alles goed blijft verlopen. Klik verder om de informatie per aanbieder te bekijken.

OVERTUIGD? VRAAG DE VOORDELIGE VIVENTPAS NU AAN!

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Cookiebeleid | Sluiten
Instellingen